Service til vandværk

Der er mange ting man skal holde styr på og være inde i når man er bestyrer for et vandværk. Man skal holde sig ajour med vandværkets driftsstilstand for på den måde at være sikker på at man kan garantere brugernes forsyningssikkerhed, driftsøkonomi, miljøkrav og meget mere. Som leder af det lokale vandværk er det ens eget ansvar at man sørger for at brugerne vil stadighed får vand af den højeste kvalitet.

Det kan derfor være en stor fordel, for sig som leder af et vandværk, at få foretaget en rapport der ud fra indhentede oplysninger kan oplyse dig vandværkets tilstand i let og overskueligt papirformat.

Frigør ressourcer med en ekstern samarbejdspartner

vandværkMed et servicetjek af jeres lokale vandværks tilstand er det muligt, at få udarbejdet en rapport der på et let og overskuelig måde fortæller dig eller jer om hvordan tilstanden er på jeres vandværk. Når man driver et vandværk er der mange miljøkrav og kvalitetskrav der skal tages hensyn til. Man har trods alt også ansvaret for drikkevandet til tusinder af borgere.

Man skal foretage kapacitetsmålinger på råvandspumper, udpumpningsanlæg, og kontrol af råvandsledninger, filtre, kompressorer, kildepladsen, bygninger og meget mere. Det kan være svært at få passet ind i en travl hverdag og det kan derfor være en stor hjælp hvis man får en ekstern samarbejdspartner til at hjælpe en med at udarbejde en rapport der på en hurtig og overskuelig måde, viser en hvad der er af problemer der skal tages hånd om og hvordan tilstanden ellers er af ens vandværk.

Men en udarbejdet rapport får man mere tid til den daglige drift og de daglige gøremål de frigjorte ressourcer er også med til at sikre at driften af vandværket forgår optimalt. Det er en let måde at effektivisere på, og den udgift det er at få en ekstern samarbejdspartner til, at udarbejde en rapport er således hurtigt tjent ind igen på den optimerede drift af vandværket.

Benyt et lokalt firma til service af jeres vandværk

Hvis man som vandværk er interesseret i at få udarbejdet en rapport om drift tilstanden af ens vandværk så skal man kontakte et firma der er specialiseret i et at servicere og certificere vandværker. Der er flere af denne slags virksomheder her i landet, og det kan anbefales at man sørger for at kontakte den lokale virksomhed. En virksomhed med disse kompetencer der ligger i nærheden af jeres vandværk, kender til de lokale forhold og kan derfor yde en bedre service, end en virksomhed der kommer fra den anden ende af landet. Man får derved en god lokal service fra en virksomhed der kender til de lokale forhold og som derfor også vil være mere påsat på at yde en god service, for på denne måde at være sikker på at beholde og udvide sit gode omdømme i lokalsamfundet.  Der er ikke nogen bedre reklame end den man får som virksomhed, ved at folk anbefaler en videre og generelt taler godt om ens virke og kompetencer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *