Det er lige meget hvor du bor i landet, så kan du få brug for en elektriker

Medmindre man laver et totalt afskåret og meget gammeldags liv, så har man som dansker typisk rigtig mange forskellige elektroniske apparater i sit hjem. Ja, faktisk i det sådan i alle vestlige lande, og selv i nogle relativt begrænset udviklede lande. Elektriske apparater er bare en del af at få vores hverdag til at hænge sammen, nærmest uanset om man bor i Silkeborg, Viborg eller på den anden side af jordkloden. Tænk bare lige på en helt almindelig hverdag, hvordan den foregår, og hvor ofte du benytter et elektronisk apparat. Når du står op om morgenen, så skal du lige vækkes af dit elektroniske vækkeur. Til morgenmaden bruger du måske toastristeren og helt sikkert elkedlen. Så har du i øvrigt lyset tænd om morgenen, i de periode hvor solen står sent op. På arbejdet bruger du din computer, telefonen, printeren og kopimaskinen. Derhjemme igen om aftenen, så bruger du dvd-afspilleren, fjernsynet og stereoanlægget. I dette eksempel er der endda udeladt en masse ting, og alligevel er list over ting, der skal bruge strøm, som du bruger i din hverdag, bare helt enormt lang.

Når noget af det el du har i dit hus går i stykker, så kan du bruge en elektriker

Om du bor i Viborg eller Silkeborg eller et helt andet sted i landet, så kan man nok godt satse sine penge på, at du har både lys og stikkontakter i dit hus. For lyset skal du bruge til at kunne se noget, i alle de mærke timer vi har i Danmark (særligt om vinteren), og stikkontakterne skal du bruge til at få gang i alle de elektroniske apparater, du har i dit hjem. Desværre er det jo med el, lige som med så meget andet, at når man bruger det, så er der en risiko for, at det kan blive slidt eller gå i stykker. Og når det sker, så ved de fleste jo godt, at det ikke er helt ufarligt, selv at begynde at arbejde med. Så i dette tilfælde, så vil du helt sikkert gøre klogt i at få fat i en elektriker.

Elektriker

En elektriker er også med, når der skal opføres nye boliger

Når der opføres nye boliger eller arbejdspladser i Silkeborg og Viborg, så vil der så udgangspunkt være en eller flere elektrikere inde over. For det siger næsten sig selv, at der ikke bare på magisk vis bliver trukket el rundt i sådan et kæmpe byggeri. Nej, det kræver faktisk et stort stykke arbejde, hvor man skal have helt og aldeles styr på, hvad det er man laver. Heldigvis er det netop hvad elektrikere har i forhold til alt, som har med strøm at gøre. Det er uddannede for at kunne hjælpe dig og mig, så vi ikke skal sætte vores liv på spil, for at rende rundt og arbejde med noget, som vi dybest set slet ikke har den mindste forstand på.

Kilde: http://www.vi-kateknik.dk/

 

har flere nyhedshistorier du kan læse gratis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *