Overvej fyringsolie som opvarmning til dit hus

Overvejer du at bruge fyringsolie som opvarmning til dit hus, bør du læse denne artikel. Vi har samlet noget af den vigtigste information om fyringsolie her, så du kan læse om de mange fordele, der findes ved at vælge netop fyringsolie som din opvarmningsform.

Desuden læs hvorfor det kan betale sig at købe fyringsolie på internettet.

Køb fyringsolie online

Når du har fået installeret olietanken i dit hus vil du opleve, at du jævnligt skal have nyt olie i tanken, når I har brugt første omgang.

Tidligere har det være nødvendigt at bestille en ny omgang olie, men i dag kan det gøres meget hurtigere end før.

Du kan få levering lige til døren med f.eks. Fyringsolie.dk. Det er direkte igennem med UnoX og uden nogen mellemmanden, der snupper gebyrer.

Spar penge på privatbudgettet med fyringsolie

Det er billigere med fyringsolie end mange andre former for opvarmning af huset, hvilket nok er en af de største fordele ved oliefyring. Desuden er det relativt let at opsætte i et hus, hvorfor du ikke skal bruge mange, mange penge på opsætning af oliefyr.

Skån miljøet med fyringsolie

Generelt er fyringsolie meget ren, hvilket ikke blot skåner miljøet, men også giver dig god varme i dit hus.

De fleste store udbydere af fyringsolie sælger i dag kvalitetsfyringsolie. Der er meget mindre sod og fyringsolie hvilket sikrer en mere ren og miljøvenlig forbrænding.

Sod er de uafbrændte partikler, der er tilbage efter brændingen, hvilket ikke er sundt for miljøet.
Ved de dårlige fyringsolie, er der desværre meget sod tilbage, hvorfor jeg kun kan anbefale at købe det bedste fyringsolie.

Desuden skåner du også din tank ved køb af kvalitetsfyringsolie, da der tilføjes korrosionsbeskyttelse, der sikrer tanken, rør og oliepumpen imod rust og andre ting. Så selvom det ofte er noget dyrere med kvalitetsolien, vil du på sigt spare mange penge, da dit fyr har godt af den gode olie.

Med kvalitetsolie nedsætter du risikoen for fyrstop. Så selvom det kan virke meget tiltrækkende blot at tage det bedste, så kan det give god mening at overveje kvalitetsfyringsolie, da du beskytter din olietank og rørsystem, samtidig med du beskytter miljøet mod unødvendig forurening.

Desuden vil du også typisk kunne mærke, at der er mere varme pr liter olie, hvis du vælger noget ren og godt olie.

Automatiser med fyringsolie på nettet

Når du har fået sat din tank op i hjemmet, skal der jo løbende bruges fyringsolie, som der bruge olie.
Det kan heldigvis køres relativt automatisk igennem mange af de større udbydere af fyringsolie.
Her sørger firmaet for, at du altid har fyringsolie på din tank. Det eneste du skal gøre, er at sørge for firmaet kan komme til med deres tank.

Generelt er fyringsolie er generelt rigtig driftsikkert og kan klare helt ned til minus 20 grader, hvilket vi jo aldrig har i Danmark.

Med automatisk olielevering kan du helt slippe for at tænke på hvor meget olie du har tilbage. Der bliver stået for alt levering for dig.

Har du ikke et oliefyr endnu, men overvejer det?

Står du i den situation, at du overvej at skifte oliefyr, så bør du gøre det inden 2016, da man kan få tilskud til dit nye oliefyr.

Du skal blot kontakte din leverandør og høre o muligheder fra Oliebranchens Energisparepule. Det finder du her:

http://www.eof.dk/Om-EOF/Oliebranchens%20Energisparepulje

Jeg håber du kunne bruge denne artikel til noget, hvis du står og overvejer at få opsat et oliefyr i dit hjem. Husk i hvert fald at søg tilskud til opsættelsen, hvis det er inden 2016.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *