Læg et nyt tag oven på det gamle

Gode fordele ved at få et nyt tag lagt oven på det gamle

Når du skal ud og investere i et nyt tag, men budgettet ser lidt stramt ud, så vil du med fordel kunne vælge at lægge det nye tag oven på det gamle. Dette kan i nogle tilfælde gøres på blot en weekend og kan altså spare dig mange penge ved ikke at skulle betale for lige så mange arbejdstimer og materialer. Har du fx et gammelt tag, som er lavet med tagpap, så vil du i stedet for at rive det hel ned, i nogle tilfælde, kunne lægge et nyt tagpap tag oven på og få et lige så godt resultat, som hvis du rev hele det gamle ned og satte et nyt op. Som sagt kan du spare penge ved, at gøre det på denne måde og du kan være så heldig at få et helt nyt tag til halv pris. Nogle gange er det fordi du sparer penge på materialer, som du ikke får brug for, fordi du lægger dit tag oven på den gamle konstruktion og andre gange er det fordi, du sparer pengene på arbejdstimerne. Er du selv ret god til håndværk, så har du en god mulighed for at spare yderligere, ved selv at lægge dit nye tag.

I hvilke tilfælde kan jeg lægge et nyt tag oven på det gamle?

Har du et gammelt tag, som er lavet af tagpap, så kan du med noget godt forarbejde og de korrekte materialer slippe for at skulle starte helt forfra med taget – er taget fx utæt så vil du kunne lægge et nyt tagpap-tag oven på det gamle. Hvis du selv har tænkt dig at gøre det, så sørg for at få rådgivning fra byggefirmaer eller andre eksperter på dette område.
Har du et gammelt tegltag og der er brug for et nyt tag, så vil du også kunne lægge et nyt stålplade tag oven på det gamle, uden at skulle starte tagkonstruktionen helt fra bunden igen – du kan også slippe for at skulle lave et nyt undertag. Fordelen ved dette slags tag, er at det er en billigere løsning og selvom du før havde et teglstenstag, så kan du få et stålpladetag som ligner tegl. Ønsker du at vide mere mht. nyt tag generelt, så læs med her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *