Malerarbejde og faren ved valg af entreprenør

Hvis du er ny i området nærliggende Aars og Arden samt går og leder efter et sikkert valg, angående en entreprenør til malerarbejde, er der forholdsregler der skal opfyldes, for at du kan være sikker på at arbejdet udføres korrekt. Dobbelt så mange husejere hyrer en entreprenør til at gennemføre arbejde, på det ydre af deres hjem som dem der selv gør det.

Vær hjemme til det første møde angående malerarbejdet

Jo længere entreprenøren tager at vurdere tilstanden af dit hjem, desto mere realistiske skøn vil der komme ud af det. Spørg om størrelse og erfaring af besætningen. Vær på vagt over løftet om, at dit job vil være billigere, fordi det er et demonstrationsprojekt for at få mere arbejde i dit nabolag. Dette ses ofte i provinsbyer landet over.

Det er ikke bare antallet af lag, der er anvendt, der bestemmer kvaliteten og prisen. Forberedelse er nøglen, men det er også det område, hvor entreprenøren og forbrugernes forventninger går galt. Hvis du vil have en overflade, der er fri for ujævnheder fra tidligere malerarbejde, skal du sige det, og være parat til at betale en smule ekstra.

Spørg om referencer, hvorefter at kontakte dem, og se det færdige arbejde. Undersøg malerarbejde, der blev gjort for flere år siden for at se, hvordan malerens arbejde holder sig med tiden. En historie af positive referencer er et godt tegn. Brug de seneste projekter for at kontrollere dygtigheden af entreprenørens nuværende ansatte. Desuden skal du altid søg tre skriftlige skøn på en pris af, hvad det vil tage at udføre dit specifikke projekt. Hver bør omfatte en opdeling af arbejdskraft, materielle omkostninger, antallet af malings lag, mærke og model af materialer, og en detaljeret beskrivelse af, hvad der vil ske.

Få et komplet malerarbejdes resultat

Den bør omfatte alle entreprenørens centrale oplysninger. Dette inkluderer navn, adresse, kontor oplysninger, telefonnumre, og licensnummer, plus hvilke detaljer der var i estimatet. Sørg for, at det er klart, hvad der er og er ikke inkluderet i malerarbejdet. Undgå en stor udbetaling og tilbagehold den endelige betaling, i området nærliggende Arden og Aars er det normalt at give lidt ekstra håndøre ved et tilfredsstillende resultat.

Få en kopi af hver malers ansvar og arbejdstagerens kompensations forsikrings certifikater. Ellers, hvis nogen kommer til skade, mens de befinder sig på jobbet, kan du være i problemer, hvis ikke du har forberedt dig på dette. Bed om en garanti sålædes du er sikret, at der ikke dukker nogen overraskelser op hen af vejen.

Maleren skal love at rette eventuelle skår, afskalning, overdreven falmning eller kridtning, der forekommer inden for to år efter, at jobbet er udført uden eller med yderst små omkostninger. Hvis han fortæller dig malingen selv har en garanti, så husk at det ikke inkluderer arbejdskraften, som er en langt dyrere del af projektet end materiale. Efter at have gennemgået disse forberedelser er du klar til at tage en beslutning om, hvilken maler entreprenør du skal vælge.

Kilde: http://www.tinamaler.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *