Mad til nytårsmiddagen

December måned er generelt fuld af mad. Vi skal i denne artikel slet ikke komme ind på julen og alle dens spiselige goder, men du ved nok hvad vi snakker om, når vi siger at man sidst i december er ved at være godt fyldt op med julemad.

Og så står der lige endnu en fest foran én. Årets sidste, nemlig nytårsaften, og her skal vi sørme igen spise masser af god mad. Fordi julen er ved at hænge de fleste en smule ud af halsen på det tidspunkt, vil de fleste gå efter en hel anden slags mad end den fede julemad, når det kommer til at bestemme nytårsmenuen. Det er helt forståeligt må man sige.

Laver du selv maden?

Det store spørgsmål, hvis man skal holde nytårsfest er gerne om man selv skal lave maden eller om man skal tage den nemmere løsning og bestille en nytårsmenu ud af huset? Svaret skal du selv finde, og det kommer meget an på temperament. Nogle mennesker elsker at lave mad og vil helst selv bruge masser af tid i køkkenet på at forberede den perfekte nytårsmenu til gæsterne. Andre er ikke så vilde med madlavning, eller vil egentlig hellere bare være med til festen end at stå bag gryder og pander.

Et spørgsmål går på om ikke det er dyrt at købe maden udefra. Pris er jo relativ og hvad jeg synes er dyrt eller billigt er jo ikke nødvendigvis hvad du synes. Tager vi et eksempel fra København og kigger på firmaet Madkonceptet på Østerbro, så koster en rigtig lækker gourmetmenu med forret, hovedret og dessert 295 kroner pr. person. Jeg vil vove at påstå, at det er svært at gøre billigere selv, hvis det skal være god mad. Prøv eventuelt selv at regne på det.

Få maden bragt til døren

En anden fordel ved at bruge catering er at du ikke skal ud og foretage indkøb, du skal ikke fragte mad rundt omkring, men kan blot bestille og så få leveret maden til din dør den 31. december. Madkonceptet leverer gratis ved mere end 8 kuverter, men leverer også gerne ved mindre for en lille ekstra betaling. Forestil dig at du er i festtøjet og -humøret, at det ringer på døren om eftermiddagen og der kommer al maden, færdiglavet og lige til at varme, når festen begynder. Nemmere bliver det ikke at holde en god nytårsfest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *