Kontor møbler og virksomhedens image skal passe sammen

Mange større firmaer glemmer vigtigheden af kontormøbler, når de vælger at indrette deres domiciler. De bruger millioner på facaden, på et klingende logo og på udsmykningen af væggene. Det er dog ligeså vitalt at bruge tiden og pengene på ordentlige kontormøbler til firmaet. For der bliver udtrykt en masse igennem kontormøblerne, som kunder og samarbejdspartnere opfanger. Derfor er det vigtigt man planlægger og vælger møbler, som passer ind i det overordnede udtryk man vil sende.

Pas på luksus kontormøbler hvis du handler med discount varer

Kontor møblerEn af fælderne man nemt kan gå i når man skal til og købe kontormøbler i eksempelvis et firma, som handler med billige varer er at købe for dyrt. For ved at en kontorstol til eksempelvis 10.000 stående ved hvert skrivebord signalerer man har en høj dækningsgrad. Dette harmonerer ikke sammen med tanken om discount. Selvsagt skal kvaliteten være i orden både af hensyn til medarbejderne men også af hensyn til udtrykket. Men lad det være en balance. Hvis dine kunder skal tro du sælger det til dem så billigt som muligt er det vigtigt at du også udtrykker dette igennem dine kontormøbler.

Køb dine kontor møbler hos Office2Go!

Ingen discount kontormøbler når du handler med dyre varer

Handler du med dyrere varer, hvor kunderne ved der er en avance men er mere optaget af kvaliteten af dine varer, skal du sørge for at vælge dyre kontormøbler. Det er ikke prisen der er det afgørende her. Det er at møblerne udtrykker at de er dyre eller i det mindst god kvalitet. For hvis du skal sælge din kunde et produkt som signalerer luksus og kvalitet, fungerer det ikke hvis de sidder i en stol som er købt i supermarkedet.

Det hele handler om at man ser alting samlet. Det fungerer ikke hvis en del af firmaets domicil udtrykker noget andet end man har tiltænkt. Derfor er det vigtigt at man overvejer kontormøblerne. På den måde kan få et forspring og bruge kontormøblerne til branding. Eksempelvis kan man have sækkestole med firmalogoet, man kan have kontormøbler, som passer i farverne til firmalogoet. Der er masser af muligheder for at gøre noget så simpelt som kontormøbler, til noget personligt for firmaet. Så uanset om det skal være dyre eller billige kontormøbler så sørg for at planlæg det, så de passer til helheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *