Tagrens forkæler dit tag!

Det er det fleste som kender til irritationen over det skiftende vejr man ser i Danmark, og dette gælder både Århus og Silkeborg, men ligeledes landet over. Det ene øjeblik er der sol på en klar himmel, og i det næste er det regn, hagl og andet vådt og koldt vejr. Dette gå ikke kun udover os, som skal skifte mellem short og regnbukser, men det har ligeledes en stor påvirkning på vores tage. De danske hustage skal nemlig ligeledes udsættes for alt slags vejr, og dette kan medføre at ens tag bliver skadet, beskidt eller gror diverse mos- eller plantearter, hvis en fugl eller andet taber eller transporterer frø eller lignende. Der er derfor mange tage, som kunne have godt en god og grundig tagrens, da en tagrens kan gøre underværker for ens tag, og gøre det både sundere, men også pænere, så det føles som et helt nyt tag!

Træt af et grimt tag? Prøv tagrens!

De fleste danske tage tager skade af det skiftende vejr, og dette kan man blandt andet se på tagenes udseende, da tage både kan live meget beskidte i løbet af en rum tid, men de kan ligeledes blive helt grønne af diverse gevækster, som ofte stammer fra andre dyr, som ofte kan tabe frø eller lignende på taget, som derefter kan vokse på grund af den konstante tilføring af regn og mulighed for solstråler. Dette kan hurtigt give et relativt nyt tag et gammelt og forældet look, da et grønt og beskidt tag virker uplejet og kan ofte ødelægge en ellers flot facade på ens hus. Dette kan man hurtigt o nemt ændre på, hvis man gør brug af en tagrens, da en tagrens kan fjerne alt det skidt, som er blevet tilført til ens tag, samt kan en grundig tagrens fjerne samtlige gevækster og sporer, som måtte være blevet tilføjet til ens tag, så man ikke skal bekymre sig om, at disse plantegevækster fortsætter med at vokse på ens tag. Så en tagrens kan få ens tag se at se helt nyt ud, da et tag, som har fået n grundig tagrens får en flot og skinnende finish, så tagets udseende passer til husets resterende flotte facade.

Tagrens i stedet for et nyt tag

Mange kende til den brændende fornemmelse man får i pengepungen, når man skal til at investere i et nyt tag, da dette kan være en stor og dyr investering! Men det er ikke altid nødvendigt at bruge så mange penge på et nyt tag, da man ofte kan opnå et fantastisk resultat med en tagrens, så en drastisk investering som et helt nyt tag slet ikke er nødvendigt! En tagrens kan nemlig skabe helt nyt liv for ens tag, så selv et tag af ældre dato, som efterhånden har været udsat for meget vind og vejr, kan udstå som ærende helt nyt! Samt er dette en markant billigere løsning end et nyt tag!

Så hvis dit tag trænger til en god hånd, så overvej en grundig tagrens.

Kilde: http://thorlund-tagteknik.dk/vi-tilbyder/afrensning-og-maling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *