Shoppingekstase i Rom

Der er ingen tvivl om, at Rom altid har været centrum for en meget stor del af verdenshandlen. Tilbage i tiden flyttede alle de bedste håndværkere til byen, hvor de fik muligheden for at arbejde med forarbejdning af diverse materialer, der kom ind fra de fjerneste egne af det store Romerske Imperium. Rom har stadig en stærk tradition for godt håndværk, hvorfor der kan være tale om, at det gode håndværk har holdt ved. Du kan derfor fortsat finde en lang række gode kunsthåndværker og brugskunst fra et bredt spektrum af kendte designere i Rom.

Færre stormagasiner, men mange butikker

Rom er ikke just en storby, der er fyldt med forskellige stormagasiner, hvilket du derimod kan finde i en lang række af andre storbyer rundt omkring i Europa. I rom finder du derimod gerne butikker, der er spredt rundt omkring i byen, men hvis du alligevel gerne vil finde et sted, hvor der er samlet en lang række butikker på ét sted, så skal du besøge indkøbscentret, Cinecittá Duo Centro Commerciale, der har mere end 100 forskellige butikker.

Mode og markeder

Der er vidst ingen tvivl om, at Italien er kendt som et land, hvor mode spiller en stor rolle, men dertil er de også kendt for, at denne mode meget sjældent er prisvenlig. Du kan blandt andet finde tøj fra store og velkendte modehuse som Gucci, Prada og Giorgi Armani – og ofte kan du også være heldig at finde dem til rigtig gode priser rundt omkring i Rom. Det største udvalg af sådanne brands finder du lige omkring Den Spanske Trappe. Rom er der også fyldt med forskellige markeder, som hvis du godt kan lide at gå rundt på diverse markeder og kigge på udvalget, så er Rom uden tvivl et sted lige for dig. Der findes markeder i alle dele af Rom og de sælger alt mellem himmel og jord på disse markeder.

Er du på jagt efter noget indenfor fødevarer, så er det primært at finde på Campo de’Fiori. Markedet ved Porta Portese er desuden også populært, da der er mulighed for at gøre mange gode loppefund, men det skal dog også siges, at der er rigtig meget skrammel at finde på Porta Portese-markedet. Og på Mercato delle Stampe sælges der gamle bøger, hvis det er noget, du er på jagt efter. Med andre ord, så er der ikke noget, der ikke kan findes på markederne eller i de forskellige butikker i Rom.

Find flybilletter til Rom hos Rejsepriser.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *