Selvsalg er ikke din tid værd

I løbet af de seneste par år har der været rigtig meget snak om, hvorvidt ejendomsmæglere skal føle sig truet af selvsalg og de voksende muligheder for at sælge sin bolig uden om ejendomsmægleren ved hjælp af diverse værktøjer på nettet. Der har både været rigtig mange, der har talt for, at du ikke længere skal bruge hverken din tid eller dine penge på en ejendomsmægler, hvis du skal have solgt enten et hus eller en lejlighed, men der har naturligvis også være en god mængde personer, som har haft meget svært ved at se, hvordan en ejendomsmægler skulle kunne føle sig truet af websider, som reelt set bare er bestående af en stor mængde af boligannoncer fra hele landet. Debatten har dog taget en drejning det sidste stykke tid, for der er nemlig flere og flere personer, der finder ud af, at det faktisk ikke rigtigt er hverken deres tid eller deres penge værd at have med selvsalg at gøre. Hvis du gerne vil være have din bolig solgt, så skal du ikke forsøge at gøre det uden professionel assistance, da det blot vil ende med en masse unødig tidsspilde og dertil også økonomisk tab.

Skal du sælge en bolig i Aalborg?

Lad os blot antage, at du står overfor den udfordring, at du ejer en bolig i Aalborg, som ikke længere lever op til dine krav i forhold til størrelsen, hvorfor du har bestemt dig for, at du meget gerne vil have den solgt. Du får nu muligheden for at gøre det hele på egen hånd, hvilket betyder, at du både skal i gang med at tage billeder af hele huset, du skal skrive en sælgende tekst til din boligannonce, du skal sælge til at have fat i pungen, hvis du vil købe dig til yderligere markedsføring (og det koster også at oprette en boligannonce hos f.eks. Boliga.dk eller Robinhus.dk, der er de mest velkendte sider med fokus på selvsalg), du skal også selv stå for alle fremvisninger af din bolig og når du endelig har fået din bolig solgt, så skal du også selv sørge for, at der bliver taget kontakt til en advokat, som kan hjælpe med at få udarbejdet en købsaftale. Det er også dig, der skal sørge for, at det hele er i orden og det er dig, der skal sørge for, at det hele forløbet som det skal.

Som du kan se ovenfor, så er det ikke ligefrem lutter lagkage, at have med selvsalg at gøre, hvorfor det også meget bedre kan betale sig for dig at tage kontakt til en ejendomsmægler Aalborg, som har stor erfaring med salg af diverse former for ejendomme i og omkring Aalborg. Det er ganske vist noget, der kommer til at koste dig en tand ekstra, men du kan dog også være helt sikker på, at du rent faktisk vil kunne få din bolig solgt, for en ejendomsmægler Aalborg arbejder med dette på fuld tid og det har du ikke ligefrem mulighed for, da du også skal passe et job ved siden af dit boligsalg. Faktisk er det meget sjældent, at det ikke viser sig at være en god investering at tage kontakt til en af de mange dygtige ejendomsmæglere, som du kan finde i Aalborg og omegn, for du skal pludselig ikke betale for markedsføring og deslige, da det er lagt ind i deres salær – og hvis du samtidig kan sælge din bolig inden den begynder at tabe værdi, fordi den har været på markedet i for lang tid, så er det også penge at spare i den forbindelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *