Mos Mosh modetøj: Dansk design på internationalt plan

Dansk design er mere populært i udlandet end nogensinde før, også når det kommer til modetøj. Et af de danske mærker der virkelig skiller sig ud er Mos Mosh modetøj, der virkelig kan noget som ingen andre kan. Brandet lanceres som et jeans- og buksekoncept for kvinder, der suppleres med seje toppe og jakker. Det har eksisteret siden 2010, og manden bag er Kim Hyldahl, der har mange års erfaring indenfor modeindustrien. Allerede det første år lykkedes det for Mos Mosh modetøj at komme ind i varmen hos nogle af Europa’s bedste og mest kendte modebutikker, og det siger en hel del om tøjets popularitet og succes. Samtidig fik det et godt ry hos de europæiske kvinder som mærket med den perfekte pasform og de seje og rå detaljer.

kvalitets-toej

Mos Mosh modetøj til den selvstændige,  stærke og feminine kvinde

Design og velvære går hånd i hånd hos Mos Mosh modetøj, og det vigtigste er pasformen. Her indgås der ingen kompromisser, for det er selve grundlaget for mærkets succes. Det henvender sig til den selvstændige, stærke og feminine kvinde, der godt kan lide at skille sig ud fra mængden, og ikke har lyst til at gå rundt og ligne en barbiedukke, men gerne vil se godt ud både til hverdag og til fest. Hos Mos Mosh modetøj lægges der vægt på at man skal kunne bevæge sig og være aktiv samtidig med at man er godt klædt på i tøj af god kvalitet og med en god pasform. Det er mere end bare jeans; det er moderigtige og feminine jeans der sidder helt som de skal. Når man først har prøvet et par jeans fra Mos Mosh modetøj, så vil man komme igen for at købe flere, og ikke have lyst til at gå tilbage til ens gamle. Der er dog meget mere at vælge imellem end blot bukser, for der er også et stort udvalg af toppe, blazere, overtøj, tilbehør, m.m. Det er for den kræsne kvinder, der ønsker en stil med kant.

Mos Mosh modetøj nyder international succes

Hvis man ikke allerede har et par jeans fra Mos Mosh modetøj i skabet, så vil det være en rigtig god idé at skynde sig ned i en butik og prøve et par. Der er nemlig god grund til at holde øje med brandet og det tøj de lancerer, da det er så anvendeligt både i den travle hverdag og ved festlige lejligheder, hvor man gerne vil se ekstra godt ud. De markedsfører sig selv ved at de har de bedste jeans, og det er naturligvis op til den enkelte at afgøre dette, men det er ingen overdrivelse. Mærket er dedikeret til at levere den optimale pasform til den kvindelige figur, og det vil man straks kunne mærke når man prøver et par. De har hjertet med i hver en detalje, uanset om det kommer til pasform, farver, materialer eller noget fjerde. Derfor vil man ikke blive skuffet, hvis man vælger at købe Mos Mosh modetøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *