Kropsmassage – ren velvære til en billig pris

Vi farer rundt i en moderne hverdag, hvor alting går mega stærkt. På både godt og ondt. Vi har travlt og har indrettet vores liv derefter. På mange måder er det rart at tingene er mere effektive i 2015 end de var for 10, 20, 30 år siden, på den anden side er der mange flere end før der bliver ramt af stress og andre livsstilssygdomme.

kropsmassageDen mentale del af stresssygdommen kan der skrives rigtig meget om, men det hører til en helt anden artikel. I denne vil vi nærmere fokusere på det fysiske og kropslige aspekt. De to ting hører jo sammen. Fysikken bliver påvirket af psyken og psyken af det fysiske velvære – eller mangel på velvære. Sørger man for at passe og pleje sin krop, vil det også uværgeligt smitte af på ens metale og psykiske helbred.

Kropsmassage er fantastisk for det fysiske velvære

En af de ting man kan gøre for at holde sin krop i form og sit fysiske velvære i top er at gå fast hos en massør. Bor du i København kan det f.eks. være hos MassageKompagniet, du får din månedlige kropsmassage.

Kropsmassage skaber balance i din krop og mellem fysikken og det mentale helbred. Hvis du hr fysiske skavanker du går og bøvler med, så er dette oplagt, men selv sunde og raske mennesker, kan have stor glæde af en omgang massage. Her kommer hele kroppen under kyndige massørers hænder – massører der er uddannet fysiurgiske massører – og det fjerner spændinger i muskler og væv og gør ømme muskler bløde og friske igen.

Har du stillesiddende arbejde?

Rigtig mange mennesker i dag har stillesiddende kontorarbejde af den ene eller den anden slags. I virkeligheden er mennesket jo oprindeligt ikke skabt til at sidde stille på en stole hele dagen, og dette faktum giver mange skader og utilpasheder hos mennesker med stillesiddende arbejde.

Sammen med brug af ergonomisk korrekte kontormøbler, er massage en stor hjælp for denne type af problemer, og flere og flere større arbejdspladser indgår i firmaaftaler med massagefirmaer.

Men er det ikke dyrt?

Det kan sagtens være at du har fået lyst til at prøve en kropsmassage efter at have læst ovenstående, men måske du tænker at det er alt for dyrt i forhold til hvad du har råd til? Har jeg ret. Hvis det er sådan du tænker, så læs endelig videre. For det første kan man argumentere: har du råd til at lade være? Det er måske provokerende, men de følgevirkninger der kan opstå ved at man ikke passer på sin krop, kan være meget dyre – både økonomiske og menneskelige.

Men hvorfor ikke bare prøve selv? Hvis du besøger MassageKompagniet på Østerbro, som vi nævnte før, så har de lige nu et efterårstilbud hvor du sparer 10% – en halv times kropsmassage koster lige nu kun 299 kroner. Det svarer til en god tur i biffen eller 7 pakker cigaretter. Det er helt klart en prioritering værd, hvis du spørger mig.

Artiklen her lakker mod enden, men lad den være begyndelsen på et helt nyt og bedre liv med en krop og et sind i balance.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *