JN MEAT leverer topkvalitets kød

glad slagterLige siden tidernes morgen, har mennesket spist kød. Oksekød, svinekød og andet vildt. Dette fortsætter vi med i dag, da det for det første smager fantastisk, og for det andet er med til at give os en masse vigtige proteiner og mineraler. En virksomhed som har gjort det til deres eneste formål at levere det bedste kød til danskere rundt omkring i landet, er JN Meat International ApS.

Grundlagt i 1980

JN MEAT startede sin business op i 1980 i Slagelse. Det var den dengang unge John Nielsen der fik den gode ide, at begynde på kød markedet. Dengang var virksomheden ikke særlig stor, men i takt med at John Nielsen fik flere og flere kunder, fik han også flere og flere ansatte, og virksomheden kunne vokse sig stor. Så stor som den er i dag, hvor den kan levere  topkvalitet kød til Danmark, ligesom den også er blevet autoriseret til at kunne eksportere.

Stiller krav til høj kvalitet

JN MEAT har i dag gjort det til et af deres varemærker, kun at levere kød som har det bedste kvalitet. Der stilles høje krav til hygiejnen på stedet – både den personlige og den arbejdsmæssige, hvilket ligeledes er med til at sikre det bedste kød. De dyr der heller ikke er egnet til at indgå i produktionen vil også blive sorteret fra med det samme. Endnu en ting der er med til at sikre en stabil høj kvalitet hos JN MEAT.

JN MEAT går desuden også op i, at det gode kød skal produceres med størst mulig hensynstagen til miljøet. De kan derfor selvfølgelig også levere økologiske varer.

JN MEAT har også den vision, at de skal være de bedste. De skal være førende inde for samtlige af branchens punkter. De skal komme først når det gælder nye ideer. Både hvad angår produktudvikling, men også små ting som hvordan kødet skal pakkes og sendes. Alt skal optimeres, så JN MEAT bliver førende inde for deres område. De er allerede langt fremme på leveringsfronten, hvor de kan bringe ud fra dag til dag, ligesom de altid har en bil der kan køle stående til akut og haste leveringer, hvilket også er med til at sikre, at kvaliteten hos JN MEAT er i top. De bringer ligeledes ud til Europa inden for 2 dage.

Herhjemme leverer JN MEAT til en masse forskellige virksomheder og brancher. Her er der tale om helt fra slagtere til supermarkeder og kantiner og andre offentlige institutioner.  Der er ca. en kundegruppe på 900, og der kan leveres og bestilles inden for hele 2000 varer. Der kan vælges stort set de fleste slags kød – kalvekød, lammekød, svinekød og oksekød. Så kan der desuden leveres andet dyrekød, ligesom der også leveres fjerkræ og fisk. Der er altså ingen tvivl om, at JN MEAT når rundt omkring hele markedet, hvilket er med til at sikre, at kunderne ikke skifter leverandør, fordi JN MEAT ikke kan levere det de skal bruge. Mangler du det, kan JN MEAT levere i top kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *