Hvad er crowd funding?

Crowd funding er et ord der er blevet brugt mere og mere inden for de sidste par år og er et af de nyeste skud på stammen, når det gælder om at rejse kapital. Det er et utrolig godt værktøj for mange små virksomheder, som har alle de goder idéer og ved hvordan de skal udføres, men mangler kapitalen og har måske ikke haft held i banken eller hos investorer. Crowd funding har på meget kort tid fået sat gang i enorme projekter og har på sin egen måde revolutioneret startup-verdenen, med nye og bedre måder at få samlet kapital til sin virksomhed på. Det er den nye bølge og den er helt klar værd at hoppe med på, hvis man vil steder hen i denne verden.

Hvad går crowd funding ud på?

Kort og godt så går crowd funding ud på, at man ved hjælp fra et fællesskab – altså et crowd – får noget funding – altså kapital. Navnet passer derfor udmærket til hvad det går ud på. Det er ikke grænser for, hvad man kan bruge crowd funding til, da alt lige fra film til helt nye produkter er blevet finansiseret via dette. Der findes adskillige hjemmesider som alle har en forskellig art af crowd funding, både til private og simple dagligdagsforhold, men også til store og ambitiøse projekter, som gerne vil se dagens lys. Det åbner op for en masse nye muligheder, da man normalt gik direkte til banken eller måske fik pitchet til en investor. Grundet den økonomiske krise, så er det bare blevet mange gange sværere og der er derfor mange der ser mulighed i crowd funding til at få deres virksomhed på benene og i gang. Det behøver ikke at være store beløb, da det måske handler om 500 kr. til et banner, men kan også gå helt op til 100 mio. for et spil. Begge dele er virkelige projekter der er blevet crowdfundet.

Brug crowd funding til at få din virksomhed i gang

Det du kan bruge crowd funding til er, hvis du har en idé du gerne vil have ud i verden, men ikke har haft heldet med dig hos banken eller hos en investor. Her vil du med fordel kunne benytte dig af crowd funding og måske få en succesfuld forretning ud af det, som vil hjælpe mange mennesker fremover. Du får noget af verden og giver tilbage til verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *