Husk at få pudset vinduerne i dit firma

Ikke kun i flotte artikekttegnede bygninger er det vigtigt at få foretaget vinduespudsning, for det er det også i et advokatfirma.

Et advokatfirma kræver vinduespolering

vinduespoleringAt have et firma med advokater i Esbjerg kan være en kostelig affære på mange måder. Der er udgifter til det ene og det andet i forbindelse med paragraffer, retssale og krøllet hår til dommerne, men derudover kan der også være udgifter til advokatfirmaets bygnings stand. Det er klart, at det for et advokatfirma er meget vigtigt at tage sig godt ud for der kommer klienter, der bruger mange penge på den hjælp, som advokaterne udfører og så vil man selvfølgeligt have noget for pengene og her er vinduespudsning en af tingene. En klient, ville nok aldrig sige til sin advokat, at det for vedkommende er vigtigt, at receptionen skinner og vinduerne ligeså når klienten kommer ind i bygningen. Men det er heller ikke nødvendigt. For den følelse, som klienten får ved at se nogle rente, skinnende vinduer, som lige har fået en omgang vinduespolering, er vigtigere. Det kan være, at klienten slet ikke kan sætte ord på følelsen, men der er ingen tvivl om, at en klient sætter meget, måske ubevidst, pris på, at der ofte bliver lavet en grundig form for vinduespudsning. Et fingeraftryk, en fugleklat eller andet kan være skæmmende for øjet, og der er det smartere, at man i vinduet, på grund af vinduespudsning kan se Esbjerg spejle sig flot og blive gengivet i det mørkere, polariserede glas.

Vinduespolering bør være en fast post i budgettet

Det vil sige, at denne vigtig, det at klienten kommer et sted og føler, at der er rent og pænt og ordentligt, er så vigtigt, at det bør være højst på listen i forbindelse med budgettet. Vinduespolering bør simpelthen være så højt på listen, at det endda er højere end de mange medlemsgebyrer, der bliver betalt til golfklubben i Esbjerg. Det er muligt, at denne post også er vigtig fordi, at advokaterne og partnere på den måde kan udveksle tanker og idéer og klienten kan føle sig lidt vigtig, men det er dog ikke så vigtigt som skinnende ruder. Så lige meget hvor langt nede posten er i øjeblikket, så sørg for at få den højere op således, at vinduespudsning bliver lige så normalt, som at købe lækker kage og brød hos bageren i Esbjerg. For det er naturligvis også vigtigt. Men sørg dog for, at undgå at køb noget kage eller brød, som er så fedtet, at det vil resultere i fedtede fingre på vinduerne ude foran receptionen. For i så fald er en vinduespolering uundgåelig og man er nødt til at betale for denne post mere end man egentligt havde planlagt det. Det kan være, at det viser sig, at advokatfirmaet i virkeligheden kun består af én person, og ikke engang har vinduer. Men et sådan sted har stadig brug for vinduespudsning for der er altid nogle flader, der tager sig bedst ud skinnende, for eksempel white boards.

Kilde: http://renox.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *