Genoptræning fik Jesper tilbage på fodboldbanen

En kold novemberaften i efteråret var Jesper på grønsværen for at spille fodbold. Lidt uden for Odense var der lagt i kakkelovnen til en klassisk Serie-5 kamp, hvor Jesper som altid var spidsangriber for sit hold. Kampen var imod ærkerivalerne fra den østlige del af Fyn, og Jesper og holdkammeraterne var derfor opsatte på at sende dem hjem med et ordentligt nederlag.

Kort efter dommerens fløjt tog fodboldkampen dog en uventet drejning. Jesper, som ikke havde varmet sine muskler ordentligt op, blev udsat for en forfærdelig tackling af modstanderens højre back, som blev takseret til en direkte udvisning af dommeren. I første omgang signalerede Jesper, at han godt kunne fortsætte, men det stod hurtigt klart at dette ikke var tilfældet.

fodboldspiller-efter-genoptraening

Skulle hurtigt tilbage på arbejde og sport

Jesper arbejdede til dagligt med udgravning til netværkskabler og forsyningsrør, og var derfor sat i en meget uheldig situation med sin alvorlige skade, som betød at tunge løft og for megen fysisk aktivitet ikke var tilladt. Med udsigt til en periode derhjemme i sengen og formentlig flere måneders fravær fra fodboldbanen var Jesper i høj grad på udkig efter en løsning, som kunne forkorte skadesperioden. Han allierede sig derfor med Google, i håb om at finde et tilbud, som kunne få ham på ret køl igen. Hans læge havde anbefalet ham en klinik, som tilbød genoptræningsforløb i Odense, tæt på hvor Jesper boede. Jesper fandt hurtigt frem til klinikkens hjemmeside, som tilbød tilrettelagte og individualiserede forløb, som blev tilpasset efter den enkelte skadetype.

Jesper tøvede ikke med at gribe telefonen og bestille et møde for at undersøge mulighederne for at blive kvit med hans skade. Efter en kort snak blev det aftalt, at Jesper skulle møde på virksomhedens adresse i Odense den næste dag.

Ekstrem positiv oplevelse

thumbs-upJespers opfattede fra start klinikkens behandlingstilbud som yderst professionelt. Der blev taget hånd om Jespers problem, og man fandt hurtigt frem til og lokaliserede samtlige områder, som var berørt af skaden. Herefter udarbejdede man, i samarbejde med Jesper, et handlingsforløb, som havde i sinde at reducere omfanget af skaden og få ham helbredt hurtigere. Der blev taget højde for Jespers arbejde, og med sig fik han en række gode råd til hvordan han kunne mindske presset på de berørte områder af kroppen. Han fik desuden tilrettelagt en plan for, hvornår han skulle møde hos klinikken til rutinemæssige tjek og undersøgelser. Derudover fik han et træningsprogram, som var nemt at læse og forstå, og kunne bruges som vejledning i det lokale fitnesscenter.

Efter to måneders tid var Jesper tilbage på banen i fuld vigør, og scorede tilmed det afgørende mål i oprykningskampen til Serie-4. Jesper var på ingen tid blevet sin skade kvit, og havde især klinikken i Odense at takke. Efter et relativ kort og intensivt forløb havde man formået at få behandlet Jespers skade fuldstændig. Jesper havde fulgt samtlige råd han havde fået, hvilket betød, at han allerede kunne vende tilbage til sit arbejde, på nedsat tid, to uger efter at skaden var indtruffet.

Jesper er i dag stadig en aktiv fodboldspiller, og har ingen varige men efter den alvorlige skade, hvilket særligt skyldes det fantastiske stykke arbejde klinikken havde udført i forbindelse med Jespers genoptræning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *