Gearkasse renovering / transmission

Hans gearkasse havde i mange år snakket pænt til dens ejer, men pludseligt var den begyndt at snakke anderledes. Ejeren tænkte, at dette måske kunne ordnes med transmission så han begav sig ud på en længere rejse.

En gearkasse renovering, der starter med en magisk rejse

transmissionEjeren satte sig ind i bilen og havde lidt svært ved stilheden der rejste sig som et spøgelse og knygede ham ind til sig. Han havde været alene det meste af morgenen fordi, at hele familien var taget på strandtur så han havde også haft en stille morgen. Han kunne ellers bedst lide når der skete noget og når der var masser af mennesker, som han kunne snakke med hele tiden. Dette kunne en gearkasse renovering faktisk gøre noget ved. For mens han sad der i sin bil kunne han tænke sig frem til endnu en dag på arbejdet, hvor han arbejdede med transmission. Han gik rundt dag ind og dag ud og det eneste han lavede det var transmission i alle mulige forskellige afskygninger. Det var kun i de få øjeblikke, hvor han tog til en bilmekaniker, at han havde nogen at tale med. Han startede motoren og blev straks klar over, at det kunne være, at hans bil havde brug for en gearkasse renovering. For et øjeblik glemte han, at han skulle på arbejdet og igen i dag bruge 10 timer på at sidde og rode med transmission, for han så straks en mulighed for at tage til bilmekanikeren og på den måde få snakket med nogen. Så han kørte, alt imens hans gearkasse ærlig talt lød lidt rusten. Flere gange var han i tvivl om, hvorvidt han var så sent på den med denne gearkasse renovering for gearkassen lød ikke så godt. Men han holdt det ud.

En fyr der laver gearkasse renovering er klar på en snak

Da du stiller bilen kommer der en mand hen til bilen og siger noget til dig. Da han står udenfor og der er lukkede vinduer og desuden er vinduerne lavet af panserglas, så kan du simpelthen ikke høre hvad han siger. Du kan dog lige ane, at han siger noget med en gearkasse renovering og så forstår du. Ejeren af bilen bliver lettet over, at bilmekanikeren ved præcist hvad det er han ønsker på denne skyede dag. Han fortsætter med at snakke og har tydeligvis ikke forstået, at ejeren ikke kan høre noget som helst. Efter lidt så aner ejeren dog et andet ord han også kan udlede af det, som automekanikeren siger. Det er nemlig ordet transmission. Du klukker lidt for dig selv og tænker, at det var da lige godt pudsigt hvis han ved, at du arbejder med transmission. Efter en halv time på denne måde så åbner du vinduet for du er faktisk lidt træt af ikke at kunne høre hvad han siger. Nu kan du høre, at det han prøver at sige til dig er, at du har brug for en gearkasse renovering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *