Find et sofabord der passer til sofaen

Et sofabord skal gerne passe til ens sofa for at fuldende hele udtrykket i stuen. Der findes mange forskellige typer af sofaborde at vælge i mellem og det kan godt være lidt af en jungle at finde ud af præcis hvilket sofabord der passer til ens hjem.

Et sofabord kan vælges i mange designs

Et sofabord kan fås i mange forskellige designs og i mange forskelligt materialer. Nogen foretrækker at bordet altid skal være i ægte træ mens andre bedre kan lide højglans eller stål. De er alle sammen med til at give hvert deres unikke udtryk til stuen og derfor er det heller ikke helt ligegyldigt hvilket bord man vælger. Har man en mørk sofa med mørkt gulvtæppe kan man med fordel vælge et lyst sofabord for at skabe en kontrast. Det værste er når både sofa, sofabord og gulvtæppe er mørkt så det hele forsvinder i hinanden. Derfor er det godt med noget som bryder de mørke farver. Det samme gælder i øvrigt hvis det hele er lyst. Om man er til det ene materiale frem for det andet betyder generelt ikke så meget. Et stålbord kan sagtens gøres hyggeligt med lidt planter og stearinlys på. Det er igen med til at skabe en kontrast i mellem det lidt kolde bord og de naturlige og varme farver der bliver stillet oven på bordet.

lækkert sofabord

Højden på sofabordet skal passe til sofaen

Et sofabord skal gerne passe til højden af sofaen så det hverken går hen og bliver for lavt eller for højt. Er det for lavt skal man bøje sig for meget ned når man for eksempel sidder og spiser eller drikker i sofaen. Er det for højt kan det være svært at nå op og man kan få ondt i ryggen når man prøver på at nå op til bordet. Man skal derfor finde en mellemting som passer til den specifikke sofa. På den måde opnår man også mere balance i rummet og mellem møblerne. Samtidig må ens sofabord heller ikke være for stort i rummet. Det er naturligvis rart at der er ekstra plads når der er gæster men det kan ofte komme til at virke dominerende i rummet hvis det fylder alt for meget. Man kan eventuelt vælge at købe to mindre sofaborde hvor det ene kan skubbes let ind under det andet til hverdag. Det kan så trækkes ud så snart der kommer mange gæster på besøg. På den måde opnår man både et flot sofabord til dagligt men også et mere praktisk bord når der kommer folk på besøg. I Roskilde og Holbæk findes der mange fede sofaborde der passer til en hver smag og stil i hjemmet. Så leder man efter det helt rigtige bord kan man vælge at tage dertil. Også på Nykøbing Falster eller i Næstved kan man nemt finde et bord til den helt rigtige pris som samtidig er produceret i høj kvalitet. Det er vigtigt hvis man ønsker at det skal holde i mange år frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *