Find den rette VVS’er i Hjørring

I den del af det nordjyske der hedder Vendsyssel, er Hjørring hovedbyen – den største by i omegnen. Hjørring har cirka 25.000 indbyggere. Dette kan lyde af meget lidt, hvis man kommer fra mere tætbefolkede dele af landet, men for folk heroppe er Hjørring hovedstaden – den by de retter sig imod, når de skal have klaret det ene eller det andet. Aalborg er en del større – faktisk Danmarks 4. største by – men bor du i Vendsyssel er der ofte alt for langt til Aalborg. Der er f.eks. 50 km. fra Hjørring til Aalborg, så mange nordjyder vender naturligt blikket mod Hjørring i stedet for at køre helt til Aalborg.

Folk der bor i Vendsyssel kigger med andre ord mod Hjørring, hvis de er på udkig efter en håndværker som f.eks. én til at klare noget VVS-arbejde på ens hud eller ens gård. Det gælder også for virksomhedsejere heroppe. De fleste mennesker foretrækker lokalt arbejde, når det kommer til håndværkere af enhver art. Man stoler mere på en VVS’er der taler den lokale dialekt og forstår måden at tænke og handle på.

Hvad kan man bruge en VVS’er til?

VVS står for “vand, varme og sanitet” og det siger meget om hvad man kan anvende en VVS’er til. Det er alt håndværksmæssigt arbejde der indebærer rør, pumper og den slags. Vand- og varmerør, WC-installationer, fyr og gasanlæg, badeværelser, kloakrør og meget andet.

Solvarme er endnu en ting som mange VVS-firmaer kan hjælpe med at beregne og installere. Efterhånden som der er større og større efterspørgsel på fossile brændstoffer som olie og gas, så stiger prisen på det. Det er en udvikling der kun går én vej. Derfor kan en investering i vedvarende energi være en god investering på sigt.

Find den rette VVS’er i Hjørring

Hvordan finder man så den rette mand eller kvinde til at udføre sit VVS-arbejde?

Man kan jo slå op i den lokale telefonbog, men hvordan skal man kunne se om det ene firmaer bedre end det andet udelukkende baseret på navn og telefonnummer? Og hvordan skal man kunne finde den VVS’er der passer bedst til ens behov og smag?

Det som mange ender med at gøre er at spørge naboen, vennerne, bekendte eller familien om de kender en god håndværker, eller om de måske endda har gode eller dårlige erfaringer med bestemte VVS’ere. Mund til mund-metoden er stadig den mest brugte i Vendsyssel. Og kender man nogen der kender nogen, kan den såmænd også være ganske effektiv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *