Få drømmehaven med en anlægsgartner

Da Linda og Andreas købte deres hus i Vejle, trænge det til den helt store omgang. Da den omfattende renovering var overstået kom tiden til haven. Huset var et dødsbo og ligger på en skrånende grund, som mange af de gamle smukke huse i Vejle gør. Haven var meget forsømt og det var derfor oplagt at kontakte en anlægsgartner, så der kunne blive gået grundigt til værks og blive skabt en have, der ikke var alt for pasningskrævende i fremtiden. Parret har tre børn og krævende jobs, så der er nok at se til. Via en hjemmeside på nettet kom de i kontakt med en anlægsgartner i Fredericia og i fællesskab med ham, blev planen lagt for den fantastiske have, som de har i dag. Haven er skabt, så den er harmonisk med husets arkitektur og selve grunden, men også så den passer til familiens livsstil, hvor der ikke er tid til meget arbejde i haven, der helst bare skal fungere som et dejligt fristed og en smuk oase.

havehjælp

Mads er anlægsgartner i Fredericia

Mads arbejder som anlægsgartner, hans lille firma ligger i Fredericia, men han løser opgaver rundt omkring, bl.a. som haven hos familien i Vejle. Søren har klare meninger om, hvordan en smuk have skal se ud, men han har samtidig forståelse for, at ikke alle ønsker at bruge ret meget tid på at passe og pleje deres grønne arealer. Den helt pasningsfri have findes ikke, men han er god til at finde på løsninger, der giver et minimum af arbejdstid for haveejeren, der ikke ønsker at ligge alt for meget på knæ og luge ud i ukrudt.

I Linda og Andreas´ tilfælde var det vigtigt, at haven også blev et sted, hvor børnene kunne lege frit. Mads fik forvandlet det uoverskuelige vildnis til en lys og venlig have med flotte bede og terrasser. En del træer blev fældet helt, andre blev bare beskåret og der blev plantet masser af bærbuske, stauder og en ny flot hæk.

Alle de haver, som Mads skaber er unikke og har tager udgangspunkt i de tanker, som den enkelte haveejer har. Det kræver tit en del møder og samtaler inden det konkrete arbejde går i gang og maskinerne rykker ind, men det er nødvendigt at alle er helt enige om, hvad der skal ske. Et træ der har vokset i mange år, kan ikke sådan lige erstattes.

En anlægsgartner ser mulighederne, hvor kunderne se begrænsninger

Mads mødtes med familien i Vejle flere gange, hjemme i Fredericia lavede han masser af tegninger og planer for at illustrere den vision han havde for projektet. Linda og Andreas var som de fleste kunder, de så begrænsninger og en af Mads´vigtigste opgaver var, at vise dem dem mange muligheder. Mads har været anlægsgartner i næsten tyve år og han bliver aldrig træt af faget, der rummer en stor del kreativitet og en hel del fysisk arbejde. Alle opgaver løses med stor ildhu og til glæde for de mange kunder, der ikke kun må ”nøjes” med drømmehaven, men får noget der er endnu bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *