Et lagerhotel kan hjælpe både private og virksomheder

Et lagerhotel kan hjælpe din virksomhed

flyttekasseHvis du har en lille virksomhed, men har behov for meget plads så kan et lagerhotel være løsningen. Du står og har chancen for at købe et parti vare du simpelthen ikke har plads til. Og hvis besparelsen er langt større end hvad det koster at leje et rum på et lagerhotel, så er det indlysende, at det er det, der er den rigtige løsning. Det kan også være at din virksomhed har en masse rod der er forstyrrende. Man ikke rigtig skille sig af med det, da man skal bruge det på et eller andet tidpunkt. I sådan et tilfælde er et lagerhotel også en god løsning.

Din virksomhed kan også stå i en situation hvor der har været en vandskade eksempelvis – her er et lagerhotel oplagt, da det kun er i en begrænset periode man skal bruge det. Det kan også være at virksomheden har brug for ekstra lagerplads i en kortere periode af andre årsager. Det kunne fx være hvis virksomheden er ved at udbygge sit eget lager. Man binder sig som regel ikke for lange perioder. Det giver en masse frihed og tryghed. Det kan være at byggeriet er udskudt af flere forskellige årsager. Så som brænd eller oversvømmelse. Lagerhoteller er meget fleksible hvad angår lejetiden. Det kan også være en god ide at benytte et lagerhotel i opstarten af en virksomhed, da man ikke behøver at leje et lager for et halvt år af gangen. Det ville være en ærgerlig udgift at have betalt for et halvt år – hvis virksomheden er gået konkurs efter en måned. Det kan modsat også være at man hurtigt finder ud af at man har brug for meget mere plads. På et lagerhotel er det nemt bare at flytte til et større rum – eller opsige kontrakten fra den ene måned til den anden. Nogle lagerhoteller er endda endnu mere fleksible.

Et lagerhotel kan også være nyttig for privatpersoner

Mange har pladsproblemer – især folk der bor i lejlighed. Man har reservedele til båden. Eller man har nogle gamle ting man ikke ønsker at smide ud. Det kan også være man står i en situation hvor man har behov for plads i et kortere stykke tid. Det kan være man har en interesse der gør at den ikke kan dyrkes i noglel måneder. Så er et lagerhotel den perfekte løsning. Det også være du står og skal flytte mellem to steder, og der er en masse ting du ikke kan have med, eller der midlertidig ikke er plads til. Det kan også være man har behov for at have et sted hvor man kan have sine ting fuldstændig i fred for alle andre mennesker. Det kan være man er ved at støbe noget sammen til en stor overraskelse til sin bedre halvdel. Der kan det være rart at have et lagerhotel til at hjælpe med at få et rum. Det behøver nødvendigvis ikke at være et stort rum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *