En selfie-stang er ikke bare en sjov gimmick

Der er rigtig mange, der tror, at en selfie-stang ikke er andet end en sjov gimmick, som man f.eks. kan vælge at medbringe til en fest eller tage med til f.eks. et bryllup eller en konfirmation, for at skyde lidt anderledes billeder og for at lave lidt sjov. Sådan forholder det sig faktisk slet ikke, for det er faktisk et stykke udstyr til din smartphone, der kan bruges til rigtig mange forskellige ting, så derfor skal du ikke gå rundt og tror, at en selfie-stang ikke er andet end en lille gadget, som man kan købe for sjov og som man så kan bruge til at lave sjov med til fester eller til familiære begivenheder. Du kan sagtens bruge den i mere seriøse sammenhænge, som f.eks. kunne være til at tage billeder på ferien el.lign.

selfie-stang

En selfie-stang giver helt andre muligheder i forbindelse med billedeskydning

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du sagtens vil kunne bruge en selfie-stang til at sætte lidt ekstra gang i en fest, og det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at den primære årsag til, at der er nogen, der vælger at købe en selfie-stang er, at du lige netop kan bruge den i sådan sammenhænge. Som det også bliver nævnt ovenfor, så kan en selfie-stang dog også meget mere end dét, for den kan nemlig give dig nogle langt bedre forudsætninger for at skyde nogle billeder, hvor f.eks. hele din familie er samlet på ét billede, hvor I sidder i poolen i den sydlige del af Frankrig, da der ikke er én af jer, der er nødt til at droppe at deltage på billedet, fordi han eller hun skal tage billedet.

Ydermere, så har du også nogle langt bedre forudsætninger for at tage billeder fra vinkler, som ikke havde været muligt ellers. Er du tit på ferie med din kæreste og vil du gerne kunne tage et billede af jer to, der står sammen, så kan du bruge en selfie-stang til det. Vil du gerne kunne tage et billede af noget oppefra, så kan du også gøre brug af din selfie-stang til at få taget billedet. Der skal ikke være nogen tvivl om, at der nok skal være nogen, der synes det ser fjollet ud og det kan også godt være, at du selv går og føler dig lidt fjollet, hvis du bruger en selfie-stang, men den følelse bliver der dog hurtigt lavet om på, når du kommer hjem og får lov til at kigge dine billeder igennem på computeren.

Og det bedste af det hele? Den koster næsten intet

Det bedste af det hele er naturligvis, at du har mulighed for at erhverve dig en selfie-stang til nærmest ingen penge. Den koster ikke mere end små 99 kr. hos Tezzo.dk, hvilket bestemt ikke er mange penge for et stykke udstyr til din smartphone, som giver dig så mange nye muligheder i forbindelse med at skyde billeder, og som vil kunne sætte gang i så mange festlige begivenheder og familiære forsamlinger gennem tiderne – det er uden tvivl et køb, du kommer til at blive rigtig glad for!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *