En fitness instruktør giver dig resultater

En fitness instruktør er blevet mere og mere velkendt og benyttet i løbet af de sidste par år, både herhjemme og i udlandet. Kropsidealet globalt og den øgede viden indenfor sundhed gør, at vægttab i manges tilfælde er den eneste og bedste løsning for et godt og sundt helbred. Derfor benytter mange en fitness instruktør, da de har komplet forstand på, hvad der er rigtigt for din krop. De kan vurdere hvor mange kalorier du må spise om dagen, så dette sammen med din træning, kan give dig drømmekroppen.

En fitness instruktør er kun ansat for at give dig de resultater, som du ønsker, og det er derfor vigtigt at du informerer om hvad dine mål er – og også dine delmål. Med delmål i din træning, vil vejen til det ønskede resultat ikke synes lige så lang, og det kan på denne måde virke mere overskueligt at følge træningsplanen. Fitness instruktøren vil derefter beregne hvor lang tid det vil tage, og lave en træningsplan, der passer til dine mål. Du slipper altså selv for at skulle udregne kalorier, og bedømme hvor tit du skal træne.

Det kan være svært selv at vide hvor meget man skal træne og hvor tit, og på samme tid er der ikke mange der ved, at over halvdelen af hvad du gør har med hvad du spiser at gøre. Træningen udgør ca. 40% hvor mad udgør ca. 60% – for at komme til resultatet. Derudover er der stor forskel på cardio træning og styrketræning. Alle disse ting, kan være svært at gøre sig klog på, hvorfor det kan være smart at få en fitness instruktør, som kan give gode råd og god vejledning, for at nå drømmekroppen. Fitness instruktører holder tit til i de fleste større træningscentre, hvor du kan booke en enkelt time til start, for at se om det er noget for dig, og for at høre hvad mulighederne er.

Er der ikke en fitness instruktør i dit træningscenter, kan du finde en online, som kan hjælpe dig, enten personligt eller via mail – begge dele kan være lige gode, alt efter hvad fungerer bedst for dig. Alle har forskellige priser, men man skal altid huske på, at pris og kvalitet tit og ofte går hånd i hånd. Vær derfor sikker på hvad du får for pengene, og se på om de har uddannelse i faget, eller ej. Drømmekroppen er ikke så langt væk, med en fitness instruktør, der er fuld af gode råd og god vejledning netop til dig og dine ønsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *