Dækservice Varde og Ølgod

Sørg for at din bil kører længere på literen med toptrimmet dækservice. En bil kan kører længere på literen hvis man sørger for, at dækkene på bilen har det rigtige dæktryk. Inde ved os kan du ligeledes også se på et bredt udvalg af aluminiumsfælge og andet fedt tilbehør. Vi har mange års erfaring og ved alt hvad der er værd at vide om dæk og dækservice.

Sørg for at servicere dine dæk

dækserviceDækkene på en bil er noget af det mest hårdtarbejdende og mindst værdsatte på en bil, det vil vi gerne gøre noget ved. Vi ved hvor vigtige dæk er for, at du får det optimale ud af din bil og det er ligeledes og vigtigt rent sikkerhedsmæssigt, at man sørger for at ens dæk er i tip-top stand og ikke slidt helt ned i bund.

For det er ikke lige meget hvordan ens dæk ser ud, der skal ifølge dansk lov være mindst 1.6 millimeter dækmønster og gerne mere, for at have det bedst mulige vejgreb. Dækkene er også vigtige fordi de er den eneste del af bilen der rører ved jorden og de skal derfor være i den bedst mulige stand i hele tiden. Ligeledes skal dæk også skiftes hvis de er ved at blive for gamle eller på anden måde er ved at sprække i overfladen, da det kan betyde at det kun er et spørgsmål om tid før de punkter eller sprænger med fare til følge for føreren af bilen og dens passager.

Det mest almindelige er, at man skifter dæk ud så de følger sæsonen vinter og sommer. Om vinteren og efteråret skal man sørge for, at have kraftige vinterdæk på der har et kraftigt mønster der sørger for at man står fast på vejbanen selv når det er glat på vejbanen. Om sommeren skal man have dæk på der ikke har et så kraftigt mønster men som er velegnede til, at brug i det våde danske sommervejr.

Hvorfor vælge dækservice Varde og Ølgod

Du skal klart vælge os fordi vi er din lokale leverandør af god dækservice til de bedste priser man kan forestille sig. Vi er glade for vores lokale forankring og de sørger altid for at pleje godt for vores kunder så vi er sikre på, at de vender tilbage og generelt fortæller videre om os til deres venner og bekendte. Vi lever nemlig på vores omdømme som en pålidelig partner man trygt kan overlade sin bil ved. Ikke kun når den skal have lavet dæk, men også når det er større reparationer der skal udføres, vi kan det meste og du kan trygt kontakte os for at få et uforpligtende tilbud. Men vi garantere på forhånd for, at vi har de bedste priser. Fra vores base i Midtjylland kan vi servicere et stort område og vores mekanikere kommer vidt omkring og kan klare de fleste reparationer. Om du skal have skiftet fra vinterdæk til sommerdæk eller omvendt står vi klar til at hjælpe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *