Brugte Mercedes biler

Mercedes er for mange danskere luksusmærket når de skal tænke på en uopnåelig prestige bil. Sandt er der findes andre bilmærker der er dyrere og mere luksuøsere, men de er sjældne og minder nærmest om samlerobjekter uden reel brugsværdig. I modsætning hertil er der Mercedes der er kendt ikke blot for at være et af de mest prestigefyldte bilmærker der findes men samtidig også som værende producenterne af en uovertruffen luksus bil hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten af materialer eller designet der er klassisk og tidsløst og som derfor holder sig igennem årtier. Mærkets gode omdømme er således også med til at holde prisen oppe på brugte Mercedes biler, men i forhold til nyprisen er de helt klart et kig værd.

mercedes

Hvorfor en brugt Mercedes

Mercedes biler er meget dyre i indkøb som nye biler det skyldes, udover, bilen er meget dyr at producere også de meget høje danske afgifter på nye biler. En Mercedes er derfor for mange mennesker en noget nær uopnåelig drøm. Det er sikkert også derfor at brugte Mercedes biler er i så høj kurs. Her i Danmark er prisen på brugte Mercedes biler ikke så høj igen, og det skyldtes at der er mange Mercedes biler her i Danmark. Ikke som privatbiler men som Taxier. De fleste ser en Mercedes Taxi på dagligt basis men de færreste ser en Mercedes som privatbil og det skyldtes som tidligere nævnt den høje pris på en ny Mercedes. Men hvis man køber en Mercedes som brugt har man chancen for at få drømmen opfyldt om at få en stjerne på køleren. De mange frikørte Mercedes biler på markedet er med til at holde prisen på brugte Mercedes biler nede, og de er der opnåelige for de fleste mennesker. Selv om mange af dem har kørt mange kilometer er mekanikken i en Mercedes så god at den sagtens kan holde i mange år fremover. Ved at købe en Mercedes får man med garanti væsentligt mere bil for pengene end hvis man køber en bil til den tilsvarende pris. Dette skyldtes at en Mercedes kun er bygget af de bedste materialer og desuden har brugte Mercedes biler en høj gensalgsværdi og tabet på en Mercedes er derfor ikke så høj som på andre biler.

Mercedes modeller til alle

Mercedes fører en lang række af forskellige modeller så der er helt sikkert også en Mercedes der passer til dig og dine behov. Du kan således købe Mercedes biler der passer perfekt til brug inde i byen og du kan også købe Mercedes biler der passer bedre til at blive brugt ude i naturen og som har firehjulstræk og kan få dig sikkert igennem selv den værste snestorm.

Man kan også købe Mercedes biler der meget luksuriøse hvis man gerne vil have følelsen af hvordan statsmænd og kongelige lader sig fragte rundt på de danske landeveje. De store biler er dog ret dyre i årlige afgifter og benzin, så det skal man lige holde sig for øje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *