Brug en ordentlig vindpap

Vindpap findes i flere kvaliteter og typer. Det anbefales derfor at du uanset opgavens omfang og type anvender en ordentlig vindpap. Ordentlig vindpap er vindpap, som er beregnet til minimum den belastning der er i dit byggeri i forhold til vindpappen. Som navnet antyder at vindpap primært konstrueret af pap. Men den bliver pålagt et ekstra lag beskyttelse. Det er denne form for beskyttelse der gør forskellen i styrken. For desto tykkere materiale, desto større er rivstyrken. Derudover er det altid en fordel at have vindpap som indeholder materialer som forhindrer solens skadelige UV-stråler i at trænge igennem. Kvalitets vindpap holder i minimum 100 år. Årsagen til at pappen holder så længe er dets placering i byggeriet. Vindpap er en intern del af byggeriet, som ligger imellem facaden og isolering. Derfor kan du ikke uden meget besvær komme til vindpap for at udbedre eventuelle skader. Så vær omhyggelig når du sætter den op, og husk ikke at sætte den helt stramt så pappet har mulighed for at arbejde.

Tip: du kan læse meget mere om vindpap på Vindpap.dk

Vindpap til de krævende opgaver

Har du en kompleks opgave, som kræver hårdfør vindpap findes der også råd for dette. Der findes en form for vindpap hvor der er sat armeringsnet i forbindelse med vindpappen. Disse 2 komponenter er lamineret sammen. Det gør at produktet er ekstremt rivesikkert og brudsikkert. Dernæst sikrer det at såfremt der skulle komme en revne, så spreder den sig ikke. Denne form for vindpap koster selvsagt mere end en standard pap, men det er penge godt givet ud, da du ikke skal bekymre dig om holdbarheden og risikoen for større utætheder.

Brug den rigtige vindpap til etagebyggeriet

Når opgaven ikke kræver vindpap med stor rivstyrke og brudstyrke kan du med fordel vælge at anvende vindpap af en lettere type. Eksempelvis er der konstrueret vindpap til etagebyggerier, som er i loftshøjden og derfor er ekstrem hurtig og nem at montere. Den bliver rullet langs reglerne og herefter bliver den sømmet tæt og så er man færdig med at sætte vindpap på. Meget nemmere bliver det ikke. Husk dog som med de øvrige vindpapper at du ikke må sætte det for stramt da det skal have mulighed for at arbejde i forbindelse med optage og afgivning af fugt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *