Bager fra Charlottenlund laver gammelt traditionelt håndværk

Der findes ikke noget bedre end god og gammeldags bagerbrød. Både forskellige typer af brød, rundstykker, wienerbrød, skærekager og småkager. Alle disse forskellige typer af brød og kager, store som små, er med til at sætte rammen for det hyggeligste kaffe- og theselskab mellem venner og familie. Der er noget autentisk over bagerbrød, da det udtrykker godt håndværk og kærlighed til det råvarerne. Samtidig er man også 100% sikker på, at sådanne typer af brød og kager er friske og lavet ud fra de allerbedste råvarer, som man kan forestille sig. Det er typisk svært bagerne imellem rigtig at kunne konkurrere med hinanden, da vi mennesker typisk har en tendens til at holde os trofast til den bagerforretning, som vi altid handler hos, fordi vi der er klar over og bevidste om, hvordan brødet er. Derfor skal der specielt meget til, som ny bagerforretning at vælte byens gamle bagerforretning af pinden, hvis den har eksisteret i mange, mange år gennem tiden i byen. Samtidig er årsagen også her, at man typisk forbinder gamle og ældre bagerforretninger med godt solidt håndværk. Og det er blandt andet det, vi ser med en bager fra Charlottenlund – de har nemlig styr på deres håndværk og har været det gennem flere årtier.

Tip: Du finder den bedste bager i Charlottenlund her

kager

Brød lavet af en bager fra Charlottenlund smager helt specielt

Man kan også tydeligt smage, når der er tale om gedigen solidt håndværk med kærligheden for det, man laver. Brødet bliver helt anderledes at tygge i og smagen er også helt speciel. Her bliver nemlig kælet for alle processerne, som brødet skal igennem undervejs, fra det starter med en lille klump gær til det er et færdigbagt smukt brød. Det samme gør sig gældende for kager og småkager, som er bagt efter de bedste og mest traditionelle opskrifter, som går flere generationer tilbage i tiden. Den samme smag, som man fik for flere hundrede af år siden kan man altså også smage den dag i dag. Og disse smage er de autentiske smage. Det er disse smage, som kan noget! Og det er disse smage en bager fra Charlottenlund kan frembringe! Derfor er det også virkelig værd af prioritere godt bagerbrød, wienerbrød, kager og småkager, da smagen i disse er bedre, brødene er af bedre kvalitet og bedst af alt, vores humør bliver også bedre af de gode og autentiske smage.

Prioriter bagerbrød fra en bager fra Charlottenlund

Man bliver hurtigt fristet til at købe de kedelige småkager eller den tørre sandkage fra supermarkedet med hjem til kaffebordet en søndag formiddag, fordi man jo alligevel står i supermarkedet og skal købe tusindvis af andre ting ind. Derfor kan man muligvis heller ikke overskue at tage et smut forbi bageren på vejen hjem også. Men her bør man dog prioritere anderledes, da disse kedelige småkager og tørre sandkager fra supermarkedet bare ikke udtrykker det samme på et kaffebord og ligeledes heller ikke smager lige så godt og specielt som kagerne fra bageren gør. Prioriter derfor bagerens bagværk!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *