Apple vil producere film og TV

Ikke overraskende kan det nu oplyses, at Apple vil producere deres egne film og TV, og vil dermed ligge stor konkurrence til landsmanden Netflix.

Nogle af de største branche og topfolk i Hollywood har haft møder med Apple om hvor vidt det er muligt for virksomheden at producere egenproduktioner af film og TV, der kan få præmiere allerede i 2016.

Apple der hele tiden stræber efter at styre og analysere deres forbruger, kan nu udbvide styringen endnu mere på deres TV-side. For nu er det slut med blot at fremstille udstyret til underholdningen, nej Apple vil selv producere originalt indhold som Tv og film. På denne måde vil de altså nu gå i kamp med Netflix.

Ligeledes gik Apple for kort tid siden også i kamp med svenske Spotify, da Apple lancerede deres egen streamingstjeneste Apple Music. For det ikke skal være løgn, har Apple også meddelt at de vil lancerer sig som mobilselskab, dog kan dette ikke blive en realitet før end om cirka 5 år, lyder det fra insider folk hos Apple.

Men Film og TV skulle være en realitet allerede i 2016 fortæller underholdningsbranchens blad Variety. Hvor stor sandsynligheden for netop dette er ikke offentliggjort endnu. Apple håber dog på at kunne kopiere Netflix’ ide, og vil investere store summer i egenproduktion af TV og Film, som Netflix for eksempel har gjort det med House of Cards, der har fået stor succes.

Udover den store sum penge Apple skal ligge for at bygge hele tjenesten op, skal Aplle også investere i egne produktionsstudier hvis det nye formål skal lykkedes. Apple som på nuværende tidspunkt er verdens mest værdifulde virksomhed, med en kontant pengekasse på over 200 milliarder dollars, ser nu heller ikke ud til, at lide nogen nød.

En ny Tv og Film produktion vil ligeledes styrke Apples position i forhold til andre teknologigiganter som fx Google og Facebook, der ligeledes investere i milliarder af summer for, at få deres bruger til at bruge endnu mere tid hos dem.

Sådan finder du det billigst hos TV-udbyderne

Er du endnu ikke hoppet på bølgen hvad angår streamingstjenester af TV og Film kan du nå det endnu. På tvpriser.dk kan du nemlig nemt finde den TV pakke der passer til dig, og hvor ofte streamingstjenester som Netflix kan inkluderes i TV-pakkerne.

I rigtig mange af de danske TV-udbyderes TV-pakker finder du mulighed for at tilkoble streamingstjenester som Netflix og HBO Nordic, samt kun en lille TV-pakke, hvis ikke du er tilfreds med valget af TV-kanaler. Dog er de fleste udbydere af TV-kanaler ved at gøre det op med netop dette. Hvor du hos Stofa efter jul vil kunne få en pakke med frit valg af TV-kanaler.

Når Apple lancerer deres TV og Film tjeneste, så vil de danske selskaber også være klar. Det kommer selvfølgelig helt an på hvordan Apple tilbyder tjenesten i Europa. Har du allerede Apples produkter, eller måske Apple TV, er der ikke noget der skulle forhindre dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *